ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

 1. 1. Η ιστοσελίδα  www.JuneBoutique.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα» ή το “Eshop”) αποτελεί την είσοδο στο ηλεκτρονικό κατάστηματης εταιρείας με την επωνυμία «ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» με έδρα τη Μυτιλήνη, οδός ΕΡΜΟΥ 45 , με ΑΦΜ  , Δ.Ο.Υ. ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, με αρ. μητρώου ΓΕΜΗ  , αρ. τηλεφώνου : 22510, (εφεξής η «Εταιρεία» ή το “eshop”). Μέσω του eshop ή/και τηλεφωνικά είναι δυνατή η διενέργεια εξ αποστάσεως αγορών προϊόντων και συγκεκριμένα ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ κτλ. (εφεξής συνολικά, τα «Προϊόντα»). 

Η πώληση των προϊόντων γίνεται μόνο προς κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα, τα οποία δεν έχουν ως σκοπό τη μεταπώληση ή την εν γένει εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την πώληση ή την παράδοση προϊόντων σε οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο υπάρχουν ενδείξεις ότι παραβιάζει τον συγκεκριμένο όρο της μη δυνατότητας μεταπώλησης (με ή χωρίς παραβίαση του ως άνω όρου) ή που διαπιστωθεί οποτεδήποτε ότι δεν έχει πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

– Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα και η διενέργεια αγορών προϊόντων από το Eshop, αλλά και δια μέσου τηλεφωνικών παραγγελιών, υπόκεινται στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις  καθώς και στην Πολιτική Απορρήτου που αποτελούν ενιαίο σύνολο (στο εξής αναφερόμενα συνολικά ως οι «Όροι και Προϋποθέσεις»). Σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε επίσκεψη,  χρήση της Ιστοσελίδας, δημιουργία Λογαριασμού, ή διενέργεια αγορών μέσω του Eshop της εταιρείας καθώς και κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία βάσει και του σχετικού link που θα λάβετε με email. Η πλοήγηση στην Ιστοσελίδα, η διενέργεια αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα ή οποιαδήποτε άλλη χρήση της Ιστοσελίδας αυτής και η διενέργεια τηλεφωνικών αγορών, προϋποθέτουν και συνιστούν εκ μέρους σας ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των Όρων και Προϋποθέσεων. Τόσο οι ισχύοντες Όροι και Προϋποθέσεις όσο και ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών, αποτελούν το συμβατικό πλαίσιο το οποίο διέπει τη μεταξύ μας σχέση ανά πάσα χρονική στιγμή (ως εκάστοτε ισχύουν). Σε περίπτωση διαφωνίας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή για το σύνολο των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων παρακαλείσθε να απέχετε από την διενέργεια αγορών από το eshop ή/και εν γένει από την πρόσβαση στην Ιστοσελίδα, άλλως η αποδοχή όλων των Όρων και Προϋποθέσεων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

Οι ανωτέρω Όροι και Προϋποθέσεις δεσμεύουν συνολικά τα μέρη (την Εταιρεία και τους χρήστες/πελάτες) και αποτελούν συνολικά ολόκληρη τη σύμβαση των μερών και υπερισχύουν οποιωνδήποτε και όλων των προηγούμενων και τρεχουσών συμβάσεων ανάμεσα  σε εσάς και την Εταιρεία.

 1. Προς διευκόλυνσή σας στην αναζήτηση των προϊόντων η Ιστοσελίδα περιλαμβάνει διάφορες υποενότητες ανά κατηγορίες προϊόντων που μπορείτε να αγοράσετε ή ανά κατηγορία. Επίσης στο ίδιο πλαίσιο σας παρέχονται διάφορα εργαλεία αναζήτησης είτε : α) μέσω σταθερών επιλογών π.χ.  κατηγορία «μπλούζες»,  «παντελόνια», προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις («best sellers»),  νέα προϊόντα  που έχουν προστεθεί («new in») είτε β) με μπάρα όπου μπορείτε να εντάξετε εσείς τα στοιχεία της αναζήτησής σας. Επίσης υπάρχει στήλη με τις προσφορές του eshop, αλφαβητικό ευρετήριο για μάρκες προϊόντων,  εποχιακές επιλογές, ειδικές προωθητικές ενέργειες (special promos), αποκλειστικές προσφορές κ.ά.

-Οι υποενότητες και τα εργαλεία αναζήτησης  τίθενται αποκλειστικά για τη διευκόλυνσή σας στην πλοήγησή σας στο eshop και στην αναζήτηση των προϊόντων, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τυχόν επιπλέον κριτήρια ή άλλες παραμέτρους που δύνανται να καθορίζουν την επιλογή σας. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη απέναντι σε εσάς ή σε οποιονδήποτε τρίτο, σε σχέση με τα αυτοματοποιημένα αποτελέσματα που εξάγονται από τη χρήση των προαναφερθέντων εργαλείων, ούτε για την καταλληλόλητα των προϊόντων για τον σκοπό που επιθυμείτε. Χρησιμοποιείτε τα εργαλεία με αποκλειστική ευθύνη σας σε σχέση με τα εξαγόμενα αποτελέσματα, την ακρίβεια και την ορθότητα αυτών. Σε περίπτωση που ισχύει ειδική προσφορά ή που υπάρχει ειδική διαφημιστική προβολή όταν εμφανίζονται τα δεδομένα αναζήτησης ή στις υποενότητες θα ενημερώνεστε σχετικά. Επίσης για την χρήση τυχόν cookies για την προβολή των προϊόντων σε εσάς ισχύουν τα αναφερόμενα στην πολιτική των cookies μας.

– Η Εταιρεία μας ανταποκρινόμενη στις ανάγκες σας για ενημέρωση, θέτει στη διάθεσή σας γενικότερα περιεχόμενο ποικίλης ύλης σχετικά με νέα προϊόντα, εκδηλώσεις αλλά και προτάσεις ομορφιάς (Blog). Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται για απλή ενημέρωσή σας και δεν θα πρέπει να εκλαμβάνονται ως εξειδικευμένες συμβουλές ή προτροπή προς αγορά συγκεκριμένου προϊόντος. Συγκεκριμένα, στη στήλη του Blog θα αναρτώνται άρθρα από διάφορους beauty editors, οι οποίοι εκφράζουν  τις προσωπικές τους απόψεις επί των θεμάτων, για τα οποία αρθρογραφούν και συνεπώς η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των άρθρων αυτών ή για οποιαδήποτε ζημία που δύναται να επέλθει σε χρήστη/πελάτη ή τρίτο, εξαιτίας ή με αφορμή πληροφορία που λήφθηκε από τα άρθρα αυτά.  Ιδίως για θέματα που σχετίζονται με καλλυντικά συστήνεται απαραιτήτως να συμβουλεύεστε και εξειδικευμένους συμβούλους, όπως ιατρούς ή άλλους ειδικούς επαγγελματίες, η δε Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία δύναται να επέλθει σε χρήστη/πελάτη ή τρίτο, εξαιτίας ή με αφορμή πληροφορία που λήφθηκε από την Ιστοσελίδα ή αναρτήθηκε στην Ιστοσελίδα.

3.Δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη προκειμένου να προβείτε σε μία αγορά, καθώς υπάρχει η δυνατότητα αγοράς ως επισκέπτη.

 1. Λογαριασμός Χρήστη:

– Εφόσον το θελήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε Λογαριασμό χρήστη ως εξής:

Μεταβαίνετε στην αρχική σελίδα στο πεδίο που εμφανίζεται πάνω δεξιά «ΣΥΝΔΕΣΗ – ΕΓΓΡΑΦΗ». Καταχωρώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (email) και πατώντας «ΕΓΓΡΑΦΗ», αιτείστε τη δημιουργία λογαριασμού στο eshop. Κατόπιν θα λάβετε στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μήνυμα από την Εταιρεία ότι δημιουργήσατε λογαριασμό στο eshop. Εναλλακτικά μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό κατά το στάδιο υποβολής παραγγελίας κατά τα οριζόμενα κατωτέρω. Με την υποβολή της αίτησης εγγραφής, καλείστε να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους παρόντες Όρους χρήσης, καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Απορρήτου του eshop, πατώντας στην αντίστοιχη δήλωση και πατώντας το κουμπί «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ».  Επίσης μπορείτε, αντί να συμπληρώσετε οι ίδιοι τα στοιχεία σας να επιλέξτε  να συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας που έχετε ήδη στο facebook (Login with facebook), θέτοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό που έχετε στο facebook. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν τα αναφερόμενα κατωτέρω.

– Πίνακας Διαχείρισης των δεδομένων σας: Μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για προϊόντα που έχετε ξεχάσει στο καλάθι σας, καθώς και εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία (newsletter) με γενική εμπορική επικοινωνία. Επίσης θα έχετε στην διάθεσή σας στον Λογαριασμό σας και εργαλείο διαχείρισης των επιλογών σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων,  όπου θα μπορείτε ανά περίπτωση είτε να δίνετε συγκατάθεση για επικοινωνία είτε να προβαίνετε σε ανάκληση αυτής (π.χ. επειδή έχετε ήδη συναινέσει να λαμβάνετε επικοινωνία ή επειδή έχουμε το έννομο συμφέρον να επικοινωνούμε μαζί σας λόγω προηγούμενης συναλλαγής με την εταιρεία μας).

– Ορθότητα υποβαλλόμενων δεδομένων: Καλείστε να εισάγετε κατά την εγγραφή σας τα υποχρεωτικά (ή/και τα προαιρετικά, εφόσον σας ζητούνται και το επιθυμείτε) στοιχεία εγγραφής σας. Σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε αγορά, θα κληθείτε στην συνέχεια να συμπληρώσετε και  (να αποθηκεύσετε στον Λογαριασμό σας για διευκόλυνσή σας στις επόμενες αγορές σας αν θέλετε και τα στοιχεία που σχετίζονται με την τιμολόγηση ή/και την παράδοση των προϊόντων (π.χ. τηλέφωνο, διεύθυνση παράδοσης, στοιχεία τιμολόγησης). Οποιοδήποτε στοιχεία μας γνωστοποιείτε πάντως, είτε μέσω του Λογαριασμού σας είτε για την ολοκλήρωση της αγοράς σας μέσω fast buy, εγγυάστε ότι είναι απολύτως ορθά, αληθή, ακριβή και επικαιροποιημένα και ότι τα γνωστοποιείτε σε εμάς νομίμως.

Μπορείτε να τροποποιήσετε, επικαιροποιήσετε ή διορθώσετε ανά πάσα στιγμή τα προσωπικά δεδομένα που βρίσκονται αποθηκευμένα στο λογαριασμό σας, εισερχόμενος/η στο λογαριασμό σας και συγκεκριμένα στην καρτέλα «Στοιχεία Λογαριασμού». Επίσης, στον  Λογαριασμό σας θα βρείτε την καρτέλα Ιστορικό παραγγελιών, τυχόν επιστροφές που έχετε πραγματοποιήσει, καθώς και τις καταχωρημένες διευθύνσεις αποστολής και χρέωσης. Ακόμη μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και τα στοιχεία σας τελείως ακολουθώντας την διαδικασία κατωτέρω. Περισσότερα για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στο eshop μας από την εταιρεία μας μπορείτε να δείτε στην Πολιτική Απορρήτου

 – Η Εταιρεία μας με βάση την νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή οφείλει να αποστείλει σε εσάς ενημερώσεις στο πλαίσιο σύναψης και εκτέλεσης της σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως (προσυμβατικά ή μετά την σύμβαση). Υπογραμμίζεται ότι κάθε τυχόν ενημέρωση που θα πραγματοποιείται (στο πλαίσιο εκπλήρωσης των υποχρεώσεων της εταιρείας από την πώληση – συμβατικών ή νόμιμων) στην ηλεκτρονική διεύθυνση ή σε άλλο στοιχείο επικοινωνίας που έχετε γνωστοποιήσει κατά την δημιουργία λογαριασμού ή κατά την διενέργεια των αγορών σας στο Eshop, θα θεωρείται ως έγκυρη έστω και αν δεν παραδίδεται σε εσάς  εξαιτίας σφάλματος στα αναγραφόμενα από εσάς στοιχεία ή/και λόγω τεχνικής ή άλλης βλάβης στον διακομιστή σας, ή/και στο τηλέφωνό σας, ή/και στον τηλεπικοινωνιακό σας πάροχο, ή/και λόγω αλλαγής των στοιχείων σας (εφόσον δεν έχετε ενημερώσει εγκαίρως την εταιρεία σχετικά). Σε περίπτωση που οι συμβατικές ή νόμιμες υποχρεώσεις της εταιρείας δεν εκπληρωθούν εγκαίρως και προσηκόντως εξαιτίας της χρήσης αναληθών, λανθασμένων ή μη επικαιροποιημένων προσωπικών στοιχείων, τα οποία δηλώνετε, η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Επιπλέον φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ή βλάβη επέλθει στην Εταιρεία εξαιτίας αναληθών, εσφαλμένων ή μη επικαιροποιημένων στοιχείων που δηλώθηκαν από εσάς.

-Προστασία κωδικών λογαριασμού : Απαραίτητο στοιχείο αποτελεί επίσης και η δημιουργία ενός μυστικού κωδικού σύνδεσης στον Λογαριασμό σας, τον οποίο θα θέσετε ο/η ίδιος/α. Στην ιστοσελίδα παρέχεται εργαλείο με το οποίο εμφαίνεται με ένδειξη χρώματος η διαβάθμιση της πολυπλοκότητας του κωδικού τη στιγμή που τον θέτετε («αδύναμος» ή «δυνατός» κωδικός αντίστοιχα). Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση  που ο κωδικός θεωρηθεί αυτομάτως από το σύστημα μη ασφαλής, δεν θα μπορέσετε να συνεχίσετε και επομένως θα πρέπει να θέσετε τέτοιο κωδικό ώστε να σας επιτραπεί η καταχώρισή του. Με τον κωδικό αυτό θα αποκτάτε πρόσβαση στον Λογαριασμό σας όποτε επιθυμείτε. Ο κωδικός αυτός σας ταυτοποιεί και οφείλετε να τον διατηρείτε πάντοτε μυστικό και ασφαλή. Ειδικότερα, φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την προστασία του μυστικού κωδικού πρόσβασης που έχετε δημιουργήσει και χρησιμοποιείτε για την είσοδό σας στο λογαριασμό σας. Οφείλετε να αποφεύγετε τελείως την παραχώρηση του κωδικού πρόσβασης σε τρίτους, προκειμένου να αποτραπεί η οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και χρήση. Επίσης, οφείλετε να ενημερώνετε άμεσα την εταιρεία αν έχετε λόγους να πιστεύετε ότι:

Α ) ο μυστικός κωδικός πρόσβασης θα μπορούσε ή ενδέχεται να έχει γίνει γνωστός σε τρίτο ή

Β ) υπάρχει κίνδυνος ο κωδικός πρόσβασής σας να χρησιμοποιηθεί χωρίς την άδειά σας.

Φέρετε  την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια (πράξη ή παράλειψη) πραγματοποιείται μέσω του λογαριασμού σας. Η εταιρεία αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης για ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση του λογαριασμού λόγω μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή χρήσης του λογαριασμού σας εφόσον δεν έχετε προηγουμένως ενημερώσει την εταιρεία προσηκόντως στο info@JuneBoutique.gr. Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, θα πρέπει να θέσετε νέο κωδικό εξ αρχής, καθώς ο κωδικός που θέτετε  κρυπτογραφείται και δεν είναι δυνατή η ανάκτηση του.

– Διαγραφή Λογαριασμού: Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή ελεύθερα και κατά βούληση, ως εξής: μεταβαίνετε στο Λογαριασμό σας και συγκεκριμένα στις ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων («ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ») υποβάλλοντας σχετικό αίτημα («Αίτηση διαγραφής»). Προαιρετικά, μπορείτε να μας αναφέρετε το λόγο που επιθυμείτε να διαγράψετε το λογαριασμό σας.  Μετά την απενεργοποίηση του Λογαριασμού σας αφαιρούνται τυχόν προσωπικά δεδομένα σας, ενώ τυχόν δεδομένα παραγγελιών που πρέπει να διατηρηθούν για άλλους σκοπούς, διατηρούνται ανώνυμα ή ψευδωνυμοποιημένα. Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση διαγραφής του λογαριασμού σας, δεν θα είναι δυνατή  η πρόσβαση στα δεδομένα αγορών σας από το JuneBoutique.gr ( Costumer service ) της εταιρείας, ούτε να εντοπιστούν οι έως τότε παραγγελίες σας. Επίσης μπορούμε να διακόψουμε τον Λογαριασμό σας με αποστολή e-mail σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του eshop  ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ή υπάρξουν υπόνοιες ή καταγγελίες για παράνομη χρήση του Λογαριασμού σας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο  που σχετίζεται με την παρούσα συμβατική σχέση και γενικά η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί την πώληση προϊόντων σε εσάς σε περίπτωση παράβασης των παρόντων όρων (π.χ. σε περίπτωση μεταπώλησης). 

 1. Επιλογή προϊόντων: Συγκεκριμένα, εισερχόμενοι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει, ανατρέχοντας στην αντίστοιχη κατηγορία προϊόντων. Πατώντας πάνω στο προϊόν που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε φωτογραφία του προϊόντος, καθώς και την περιγραφή του και τις οδηγίες  χρήσης του, όπως έχουν συγγραφεί με βάση τα στοιχεία που έχουν γνωστοποιηθεί από τον προμηθευτή, (εισαγωγέα ή κατασκευαστή) του προϊόντος. Δεδομένου ότι η περιγραφή των προϊόντων περιλαμβάνει απλώς κάποια κύρια χαρακτηριστικά, μπορείτε σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε διευκρίνιση για οποιοδήποτε προϊόν και περισσότερες λεπτομέρειες να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Μυτιλήνη, επί της οδού Αγίου Συμεών 5. Επίσης, σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει ένα προϊόν, αλλά εμφανίζεται ως «μη διαθέσιμο», μπορείτε να μας ζητήσετε να σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν θα είναι ξανά διαθέσιμο, συμπληρώνοντας το email σας.

Wish List: Η Εταιρεία σας παρέχει επιπλέον και εργαλείο λίστας επιθυμιών (“Wishlist”), όπου μπορείτε να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας προϊόντα προς αγορά σε επόμενη επίσκεψή σας, εφόσον έχετε Λογαριασμό και επιλέξετε την δυνατότητα αυτή. Προσοχή: η προσθήκη του προϊόντος στη  Wish List  δεν αποτελεί και δέσμευση του προϊόντος. Το προϊόν ελέγχεται για την διαθεσιμότητά του κατά τον χρόνο υποβολής της παραγγελίας σας και ισχύει η τιμή που έχει διαμορφωθεί κατά τον χρόνο υποβολής της παραγγελίας και εμφανίζεται στο eshop.

– Προσθήκη στο καλάθι: Μπορείτε  να προσθέσετε τα προϊόντα που επιλέγετε στο καλάθι αγορών σας πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί «Αγορά». Έχετε ανά πάσα χρονική στιγμή τη δυνατότητα να δείτε λεπτομέρειες σε σχέση με το περιεχόμενο του καλαθιού σας (δηλαδή Προϊόντα τα οποία έχετε επιλέξει σε προηγούμενα στάδια να αγοράσετε) και να ενημερωθείτε για το κόστος αυτών καθώς και για το κόστος αποστολής (προσωρινά στοιχεία). Ταυτόχρονα σας παρέχεται η δυνατότητα  τροποποίησης του περιεχομένου του καλαθιού με τη διαγραφή μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του ή την αλλαγή των ποσοτήτων που έχετε επιλέξει.

Υπενθύμιση για προϊόντα στο καλάθι σας: Επισημαίνουμε ότι στο λογαριασμό σας και συγκεκριμένα στο πεδίο ρυθμίσεις προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία να λαμβάνετε υπενθυμίσεις στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει για τυχόν προϊόντα που έχετε αφήσει στο καλάθι σας. Προσοχή: η ενεργοποίηση αυτής της δυνατότητας, δεν αποτελεί και δέσμευση του προϊόντος. Το προϊόν ελέγχεται για την διαθεσιμότητά του κατά τον χρόνο υποβολής της παραγγελίας σας και ισχύει η τιμή που έχει διαμορφωθεί κατά τον χρόνο υποβολής της παραγγελίας και εμφανίζεται στο eshop.

–  Ολοκλήρωση επιλογής προϊόντων για υποβολή παραγγελίας:

Κατόπιν περνάτε στο επόμενο στάδιο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της υποβολής της παραγγελίας σας. Στο σημείο αυτό καλείστε είτε να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη (ή να συνδεθείτε αν έχετε ήδη λογαριασμό ή μέσω λογαριασμού σας στο facebook), είτε να προβείτε σε ολοκλήρωση της αγοράς ως επισκέπτης (χωρίς δηλαδή να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη).

Μετά την συμπλήρωση των στοιχείων σας καλείστε να συμπληρώσετε:

α) τον τρόπο παραλαβής, το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη και τη διεύθυνση όπου θα παραλάβει, το τηλέφωνο του παραλήπτη και τυχόν σχόλια που αφορούν την αποστολή. Με τη συμπλήρωση του ταχυδρομικού κώδικα, υπολογίζεται εδώ και το κόστος των μεταφορικών. Σε περίπτωση που υποβάλλετε την παραγγελία σας ενώ είστε συνδεδεμένος στο λογαριασμό σας, τα στοιχεία αυτά εμφανίζονται ως προσυμπληρωμένα. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση.

β) τα στοιχεία χρέωσης (εφόσον είναι διαφορετικά από αυτά της αποστολής)

γ) τον τρόπο αποστολής

δ) τον τρόπο πληρωμής (βλ. κατωτέρω)

Επίσης μπορείτε να υποβάλετε τυχόν εκπτωτικό κουπόνι για εκπτωτική προσφορά που τυχόν τρέχει ή δικαιούστε με βάση προσφορές ή προγράμματα της Εταιρείας. Κατά το στάδιο αυτό θα βλέπετε μια προεπισκόπηση των προϊόντων και θα ενημερώνεστε για το συνολικό κόστος  της παραγγελίας (συνολική τιμή, κόστος μεταφορικών).

Ολοκλήρωση παραγγελίας και σύναψη σύμβασης αγορών:

α) Στη συνέχεια και εφόσον επιθυμείτε την αγορά των προϊόντων αυτών,  θα πρέπει πρώτα να διαβάσετε προσεκτικά και να αποδεχτείτε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις και κατόπιν συνεχίζετε πατώντας το κουμπί «Ολοκλήρωση Παραγγελίας» με υποχρέωση πληρωμής. Με τον τρόπο αυτό συνάπτετε σύμβαση αγοράς των προϊόντων που έχετε επιλέξει με την εταιρεία. Με την ολοκλήρωση της αγοράς θα λάβετε αυτόματα ενημερωτικό email ότι λάβαμε την παραγγελία σας.

β) Επιφύλαξη ελέγχου διαθεσιμότητας:

Το eshop συνδέεται με την αποθήκη της εταιρείας μέσω αυτοματοποιημένων μηχανισμών για τη διαπίστωση της άμεσης διαθεσιμότητας ενός προϊόντος. Εντούτοις, σε περίπτωση που από λάθος στη λειτουργία του αυτοματοποιημένου συστήματος ελέγχου της αποθήκης περί διαθεσιμότητας προϊόντος, κάποιο προϊόν τελικά δεν είναι διαθέσιμο θα ενημερώνεστε σχετικά  με email για την ακύρωση της παραγγελίας και την υπαναχώρηση από την πλευρά μας από τη σύμβαση αγοράς και θα σας επιστρέφεται το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλλει.

γ) Επιφύλαξη ελέγχου τιμής:

Επίσης η εταιρεία λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο για την ορθή αναγραφή των τιμών επί των προσφερόμενων προϊόντων, Ωστόσο, είναι πιθανό λόγω τεχνικού σφάλματος, να υπάρξει σφάλμα στη τιμή και επομένως, στην περίπτωση αυτή θα ενημερώνεστε σχετικά  με email. Σας παρακαλούμε σε περίπτωση που τυχόν θεωρήσετε ότι υπάρχει προφανές σφάλμα σε τιμή προϊόντος (π.χ. όταν υπάρχει μεγάλη απόκλιση από την αρχική τιμή), να μας ενημερώνετε σχετικά και να απέχετε από την αγορά του. Την προσοχή σας ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που ευλόγως αναμένετε να υπάρχουν ιδιαίτερα χαμηλές τιμές (ενδεικτικά αναφέρουμε : περίοδο εκπτώσεων, Black Friday κ.λ.π.).

-Ενημέρωση για παράδοση στην μεταφορική: Θα ενημερώνεστε στα στοιχεία που μας δώσατε με ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν το προϊόν  θα δοθεί προς παράδοση στην εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. Εφόσον ο ταχυμεταφορέας δεν σας βρει στη δηλωθείσα διεύθυνση αποστολής για να σας παραδώσει την παραγγελία σας, θα σας αποσταλεί από την μεταφορική σχετικό sms στο κινητό που μας έχετε δηλώσει, ώστε να συνεννοηθείτε για την παράδοση. Γενικά, σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας θα σας ενημερώσουμε σχετικά με αποστολή email ή τηλεφωνικά.

 1. Δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες, οι οποίες διέπονται επίσης από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Μετά την λήψη της τηλεφωνικής παραγγελίας θα αποστέλλεται το προαναφερθέν μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας στο email που μας έχετε δηλώσει. Επισημαίνεται ότι το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί για τις τηλεφωνικές παραγγελίες κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00π.μ. έως 13.00μ.μ. Κατά τη λήψη της τηλεφωνικής παραγγελίας θα δίνετε στην Εταιρεία και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), προκειμένου να λαμβάνει την εκ του νόμου προβλεπόμενη επικοινωνία σε σχέση με την επιβεβαίωση της παραγγελίας και την εξέλιξη αυτής.

– Σας επισημαίνουμε ότι στις τηλεφωνικές παραγγελίες θα γίνεται τραπεζική κατάθεση του 50% του ποσού έκαστης παραγγελίας σας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας και να σας αποσταλεί.

– Έχετε την υποχρέωση να μας υποβάλλετε ορθά και πλήρη στοιχεία και για την εκτέλεση της τηλεφωνικής παραγγελίας κατά τα προβλεπόμενα  ανωτέρω

 1. Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στο Eshop είναι σε ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τον φόρο προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ). Οι τιμές που αναγράφονται στο eshop  ισχύουν μόνο για τα προϊόντα που αγοράζονται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρίας και δεν θα πρέπει να συγχέονται με αναγραφόμενες τιμές προϊόντων στο φυσικό κατάστημα της Εταιρείας (όπου ενδέχεται να υπάρχει διαφορετική τιμή). Οι αναγραφόμενες τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τις πρόσθετες απαιτούμενες επιβαρύνσεις αποστολής, οι οποίες προστίθενται και σας ενημερώνουμε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.  Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, να αλλάξει την εμπορική της πολιτική σε σχέση και με το κόστος παράδοσης και τους τρόπους πληρωμής, ενημερώνοντας σας πριν από τη σύναψη της εκάστοτε αγοράς για το τι ισχύει κάθε φορά.

– Η εταιρεία διατηρεί εν γένει το δικαίωμα το οποίο αποδέχεστε, να διαμορφώνει ελεύθερα τις τιμές των Προϊόντων, να τις τροποποιεί και να αλλάζει ή/και αποσύρει τις προσφορές οποτεδήποτε με απλή ενημέρωση με ανάρτηση στο eshop της. Θα ενημερώνεστε για το τι ισχύει κάθε φορά από την σχετική ανάρτηση στο Eshop (και θα ισχύει ασφαλώς για μελλοντικές αγορές). Παρόλο που η εταιρεία καταβάλλει τη δέουσα επιμέλεια να διασφαλίσει ότι όλες οι λεπτομέρειες, οι περιγραφές και οι τιμές που εμφανίζονται στην παρούσα Ιστοσελίδα είναι ακριβείς, ενδέχεται να προκύψουν σφάλματα. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία επιφυλάσσεται για τυχόν ακύρωση αγοράς εάν διαπιστωθεί λάθος τιμή σε προϊόν κατόπιν ελέγχου και της ορθότητας της τιμής που αναγράφεται στο eshop κατά τα αναφερόμενα ανωτέρω, ενώ οφείλετε να ελέγχετε τις τιμές όταν παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση κατά τα ανωτέρω.

 1. Τρόποι πληρωμής: Για την αγορά Προϊόντων μέσω του Eshop, οι προβλεπόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

α) με αντικαταβολή (μόνο με μετρητά) κατά την παράδοση του Προϊόντος (το επιτρεπτό όριο για την καταβολή του αντιτίμου σε μετρητά είναι αυτό που ορίζεται κάθε φορά από τη νομοθεσία),

β) με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σε περίπτωση πληρωμής του τιμήματος με πιστωτική κάρτα, τούτο μπορεί να πραγματοποιηθεί με τις κάρτες που γίνονται αποδεκτές από το Eshop (και εμφανίζονται στο σημείο διευθέτησης πληρωμής). Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πιστωτική κάρτα, η διαδικασία θα πραγματοποιείται και θα ολοκληρώνεται δια μέσου αναγνωρισμένου τραπεζικού ιδρύματος που παρέχει κατά δήλωσή του όλα τα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών πληρωμών. Η συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής που υποβάλλετε εσείς ο ίδιος, πραγματοποιείται από τον συνεργαζόμενο χρηματοπιστωτικό οργανισμό. Η Εταιρεία δικαιούται επίσης να απορρίψει παραγγελία ή να υπαναχωρήσει από την πώληση οποτεδήποτε, εφόσον διαπιστωθεί ή υφίσταται το ενδεχόμενο να υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα σε σχέση με τα στοιχεία της κάρτας. Εξυπακούεται ότι φέρετε την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη για την ορθή εισαγωγή και συμπλήρωση των στοιχείων της κάρτας σας στο σύστημα πληρωμών.

γ) μέσω paypal (όπου υπόκεισθε στους όρους χρήσης και στην πολιτική απορρήτου του paypal καθώς και στην οικονομική του πολιτική πχ προμήθεια κλπ.).

 – Υπενθυμίζουμε ότι για τις τηλεφωνικές παραγγελίες  θα γίνεται τραπεζική κατάθεση του 50% του ποσού έκαστης παραγγελίας σας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας και να σας αποσταλεί. .

–  Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο διευθέτησης πληρωμών και να προσθέσει ή να τροποποιήσει τις διαδικασίες, χωρίς προειδοποίηση, καθώς θα ενημερώνεστε για τους ισχύοντες κάθε φορά τρόπους πληρωμής από την σχετική ανάρτησή τους στο Eshop πριν από τη σύναψη της εκάστοτε σύμβασης.

 1. Παράδοση των προϊόντων σας

– Εταιρεία ταχυμεταφορών: Η παράδοση των Προϊόντων που αγοράζετε μέσω του  Eshop θα πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX COURIER, που εδρεύει στη Μυτιλήνη. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την πολιτική παράδοσης των προϊόντων της οποτεδήποτε, αζημίως, ενημερώνοντας σας ασφαλώς πριν από την σύναψη της εκάστοτε σύμβασης και μόνον για μελλοντικές συμβάσεις. Εξυπακούεται ότι η Εταιρεία διατηρεί οποτεδήποτε το δικαίωμα κατά την κυριαρχική κρίση της να αντικαταστήσει την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία συνεργάζεται.

-Η παράδοση των Προϊόντων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνον εντός Ελλάδας.  Η προθεσμία παράδοσης των προϊόντων εξαρτάται από την διεύθυνση παράδοσης, καθώς και από το χρονικό σημείο που θα υποβάλλετε την παραγγελία σας (υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι αυτή θα επιβεβαιωθεί).

– Θα ενημερώνεστε για το κόστος των μεταφορικών κατά την υποβολή της εκάστοτε παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που το σύνολο του καλαθιού σας περιέχει προϊόντα συνολικής αξίας άνω των 50 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

– Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών προσέλθει κατά τις ως άνω προθεσμίες, αλλά, δεν καταστεί δυνατόν να παραδώσει το προϊόν λόγω απουσίας σας. Σε αυτή την περίπτωση ο υπάλληλος της εταιρείας ταχυμεταφορών θα αφήνει στη δηλωθείσα διεύθυνση παράδοσης ειδοποιητήριο αποστολής και θα σας ενημερώσει σχετικά και με sms και στην συνέχεια θα πρέπει είτε να καλέσετε την μεταφορική είτε να μεταβείτε οι ίδιοι προς παραλαβή από την μεταφορική (κατόπιν συνεννόησης μαζί τους). Σημειωτέον ότι σε περίπτωση άρνησης σας παραλαβής της παραγγελίας σας, θα επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή της παραγγελίας σας κατά το ήμισυ.  

Στην περίπτωση αυτή ( ήτοι σε περίπτωση έστω και μίας άρνησης σας παραλαβής της παραγγελίας σας ) η τυχόν επόμενη παραγγελία σας (τηλεφωνική ή μέσω του e-shop) θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο με τραπεζική κατάθεση στην εταιρεία μας

–  Παράδοση προϊόντων. Παραδίδουμε τα προϊόντα σε εσάς ή σε τυχόν τρίτο πρόσωπο που θα παρουσιαστεί στον τόπο παράδοσης που μας έχετε δώσει και μας δηλώσει ότι έχει την εξουσιοδότησή σας να παραλάβει τα προϊόντα.  Σε περίπτωση που έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής ή paypal, μπορούμε να σας ζητήσουμε να επιδείξετε στον ταχυμεταφορέα στοιχεία ταυτότητάς σας ή/και την πιστωτική σας κάρτα. Σε κάθε περίπτωση έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παράδοση σε είσοδο πολυκατοικίας ή σε εξωτερικό χώρο σε οποιοδήποτε πρόσωπο. Επίσης, φέρετε την ευθύνη ελέγχου των προϊόντων κατά την παράδοσή τους και να μας ενημερώνετε πάραυτα σε περίπτωση σφάλματος.

-Απαλλαγή ευθύνης σε σχέση με τις διευθετήσεις παράδοσης: Η εταιρεία δεν μπορεί να εγγυηθεί την προσήκουσα και εμπρόθεσμη παράδοση των Προϊόντων σε εσάς, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών (οπότε και δύναται να υπάρχει διαφοροποίηση στο χρόνο παράδοσης),  απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών, περιπτώσεων απεργιών, δυσλειτουργίας του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου ή του παρόχου επεξεργασίας διαδικτυακών πληρωμών ή του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος ή του παρόχου τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, ή άρνησης παραλαβής από την συνεργαζόμενη  ή μη ταχυμεταφορική εταιρεία λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας ή σε περίπτωση αδυναμίας εκπλήρωσης οιασδήποτε υπηρεσίας που οφείλεται σε υπαιτιότητα της ταχυμεταφορικής εταιρείας κτλ. Επισημαίνεται ότι η ημερομηνία παράδοσης των Προϊόντων δύναται να μεταβληθεί για λόγους ανωτέρας βίας ή τυχαίων και απρόβλεπτων γεγονότων και γενικότερα γεγονότων που εκφεύγουν από την επιρροή και τον έλεγχο της Εταιρείας. Η Εταιρεία θα μεριμνά, στις περιπτώσεις που είναι δυνατό να σας ενημερώνουμε και ειδικότερα για περιστατικά ανωτέρας βίας ή τυχαίων και απρόβλεπτων γεγονότων ή άλλης αδυναμίας στο μέτρο του εφικτού.

 1. Υπαναχώρηση.

– Δικαιούστε βάσει του νόμου, να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση σε περίπτωση που είστε καταναλωτής, ήτοι φυσικό πρόσωπο το οποίο ενεργεί για λόγους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στην εμπορική, επιχειρηματική, βιοτεχνική ή ελευθέρια επαγγελματική σας δραστηριότητα, με την επιφύλαξη των όρων κατωτέρω, δηλώνοντάς το στην εταιρεία εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από τότε  που αποκτήσατε την φυσική κατοχή των αγαθών.

Προκειμένου  να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα ενημερώσετε άμεσα την Εταιρεία  για την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών περιλαμβάνοντας μια ξεκάθαρη δήλωση υπαναχώρησης, καθώς και ρητή αναφορά των λόγων υπαναχώρησης, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την υπεύθυνη της Εταιρείας κ . Άννα Μυρσινιά στο τηλέφωνο της Εταιρείας 22510……, ή σε περίπτωση αδυναμίας  με email στο info@JuneBoutique.gr

Σε περίπτωση αποστολής της δήλωσης υπαναχώρησης με email η εταιρεία θα σας στείλει επιβεβαίωση της λήψης της υπαναχώρησής σας. Ωστόσο, βάσει του νόμου φέρετε ο ίδιος την υποχρέωση απόδειξης της άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και επιστροφής των προϊόντων, κατά τα κατωτέρω οριζόμενα.

 1. Υποχρεώσεις σας για την επιστροφή του Προϊόντος στο πλαίσιο της υπαναχώρησης:

α) Για να είναι νόμιμη η άσκηση της υπαναχώρησης οφείλετε να ενημερώσετε την εταιρεία κατά τα ανωτέρω εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να επιστρέψετε το προϊόν το αργότερο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ενημέρωση για την άσκηση της υπαναχώρησης, με επιβάρυνση κατά το ήμισυ των εξόδων αποστολής.

β) Οφείλετε να στείλετε πίσω τα Προϊόντα με αποστολή στα εξής στοιχεία: Ερμού 45 Μυτιλήνη αποκλειστικά και μόνο με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX ΚΟΥΡΙΕΡ.

γ) Θα επιβαρυνθείτε με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών κατά το ήμισυ. Η δαπάνη εξαρτάται από τον τιμοκατάλογο της εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX ΚΟΥΡΙΕΡ.

δ) Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το Προϊόν (σωρευτικά):

– να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε,

– να μην έχει ανοιχθεί η αρχική συσκευασία του, αυτή πρέπει να είναι ακέραιη, χωρίς φθορές και σκισίματα και να επιστρέφεται μαζί με το Προϊόν,

– να είναι πλήρες,

– να φέρει μαζί του όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν ( π.χ. ετικέτες, ταμπελίτσες, έντυπο εγγύησης, οδηγίες χρήσης, barcode, απόδειξη κτλ.)

– να φέρει όλα τα αξεσουάρ και πρόσθετες παροχές – ωφελήματα που συνόδευαν την πώλησή του,

– ειδικά για τα καλλυντικά, για λόγους υγιεινής και προστασίας υγείας, τα οποία αναγνωρίζετε ότι είναι προϊόντα που αλλοιώνονται εύκολα και είναι ευπαθή θα πρέπει επιπλέον η συσκευασία των προϊόντων να μην έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί,  το προϊόν να μην είναι λερωμένο ή αλλοιωμένο, το προϊόν να μην έχει υπερβεί την ημερομηνία λήξης, καθώς και να μην έχει υπερβεί την ημερομηνία μέχρι την οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπό κατάλληλες συνθήκες.

– να μην εμπίπτει στα προϊόντα που εξαιρούνται βάσει του όρου 11 κατωτέρω.

Συνέπειες της υπαναχώρησης

α) Εάν υπαναχωρήσετε νομίμως στην περίπτωση που έχετε κάνει τραπεζική κατάθεση η εταιρεία θα σας επιστρέψει όλα τα χρήματα που έλαβε από εσάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση. Η εταιρεία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβει πίσω τα Προϊόντα ή μέχρι να μας παρέχετε αποδείξεις ότι αποστείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Σε περίπτωση που η παραγγελία αφορούσε περισσότερα Προϊόντα και μέρος μόνον αυτών επιστραφεί ή μέρος μόνον πληροί της προϋποθέσεις του όρου ανωτέρω, εξυπακούεται ότι τα χρήματα που θα επιστραφούν θα αναλογούν στο μέρος των Προϊόντων που επιστράφηκε προσηκόντως.

β) Συμφωνείται ρητώς ότι η εταιρεία θα επιστρέψει τα χρήματα, είτε επιστρέφοντας το ποσό στην πιστωτική σας κάρτα ή στον λογαριασμό paypal αν έχετε πληρώσει με αυτό το μέσο, είτε  καταθέτοντας τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, αν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή. Προς τούτο, θα πρέπει να συμπληρώνετε στην φόρμα υπαναχώρησης τον αριθμό ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού στον οποίον θέλετε να γίνει η κατάθεση της επιστροφής. Οφείλετε να γνωστοποιείτε ορθά στοιχεία στην εταιρεία, η οποία σε κάθε περίπτωση αποδεσμεύεται από την υποχρέωση εφόσον καταβάλει στον αριθμό που δηλώσατε.

 1. Δεν έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία προϊόντων, για είδη που για λόγους υγιεινής ή ασφαλείας δεν είναι δυνατή η επιστροφή τους. Κάτωθι παρατίθεται λίστα προϊόντων για τα οποία δεν γίνονται δεκτές επιστροφές:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή προϊόντων, των οποίων έχουν αφαιρεθεί η/οι ταινία/ες ασφαλείας ή ειδική ζελατίνα προστασίας του προϊόντος.

Τα ανωτέρω σχετικά με τη συσκευασία, συνοδευτικά έγγραφα των προϊόντων και σχετικά ως ανωτέρω (10.δ), ισχύουν σε κάθε περίπτωση για όλα τα προϊόντα της εταιρείας μας σε περίπτωση επιστροφής.

 1. Αλλαγές προϊόντων γίνονται στις παρακάτω περιπτώσεις :

1) που το προϊόν το οποίο λάβατε είναι ελαττωματικό

2) εάν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε προϊόντα που έχετε λάβει, τα οποία δεν είναι ελαττωματικά, για προσωπικούς λόγους.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο 22510 44635 είτε με email στο info@JuneBoutique.gr και να αναφέρετε το περιστατικό.

Δεν γίνονται αποδεκτές επιστροφές εάν δεν έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή

ηλεκτρονική επικοινωνία. Οι αλλαγές ή επιστροφές για ηλεκτρονικές παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. 

Για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία, να μην  έχουν φορεθεί, χρησιμοποιηθεί, τροποποιηθεί ή πλυθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί το καρτελάκι και το barcode. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από το νόμιμο παραστατικό πώλησης (απόδειξη), το οποίο θα εσωκλείεται εντός του δέματος, ως ανωτέρω 10.δ.

Στην περίπτωση 1 ( ελαττωματικό προϊόν ), τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρείας μας ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Στην περίπτωση 2 ( αλλαγή για προσωπικούς λόγους ), το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη, και το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει την εταιρείας μας ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ για την πρώτη αλλαγή ανά παραγγελία, εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής, το κόστος των μεταφορικών και επαναποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Η νέα παραγγελία θα πρέπει να έχει ίση ή μεγαλύτερη αξία από αυτήν που αντικαθιστά.

Τα μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και η διαφορά που θα προκύψει από την νέα παραγγελία επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε μερική ή ολική επιστροφή χρημάτων σε διάστημα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το κόστος της επιπρόσθετης υπηρεσίας της αντικαταβολής, εφόσον αυτή έχει επιλεγεί, επιβαρύνει σε αυτή την περίπτωση αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Για την πραγματοποίηση της αλλαγής, τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση και να συνοδεύονται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης (απόδειξη λιανικής), ως ανωτέρω 10.δ.

 1. Η εταιρεία φέρει την ευθύνη εκπλήρωσης της πώλησης κατά τα αναφερόμενα στον Α.Κ. καθώς και τα ειδικότερα προσδιοριζόμενα στην παρούσα σύμβαση και στον νόμο για τις εξ αποστάσεως συμβάσεις και την προστασία του καταναλωτή. Δεν ευθύνεται για άμεσες, έμμεσες, ειδικές, τυχαίες, επακόλουθες ζημίες του αγοραστή ή για διαφυγόν κέρδος αυτού, ούτε για οποιαδήποτε φύσης ζημία αγοραστή ή για το κόστος παροχής υποκατάστατων προϊόντων και υπηρεσιών, τα οποία προκύπτουν από ή σχετίζονται με τις συμβάσεις αγοραπωλησίας που καταρτίζονται στο παρόν eshop ή από την  χρήση, αδυναμία χρήσης ή λειτουργίας ή αστοχίες της παρούσας Ιστοσελίδας. Επίσης,  δεν ευθύνεται σε περίπτωση που δικαιούστε την επιστροφή μέρους ή του συνόλου του τιμήματος για τυχόν καθυστέρηση των συνεργαζόμενων παρόχων υπηρεσιών πληρωμών για την εκτέλεση της σχετικής εντολής που η εταιρεία έχει δώσει εμπροθέσμως. Η εταιρεία δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, υπηρεσίες, επιλογές, τα περιεχόμενα, οι τιμές, οι περιγραφές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων θα παρέχονται χωρίς διακοπή και χωρίς σφάλματα. Επιπλέον, η εταιρεία δεν ευθύνεται για τις απόψεις των συντακτών άρθρων που αναρτώνται στην ιστοσελίδα, καθώς αντικατοπτρίζουν προσωπικές απόψεις των συντακτών αυτών, οι οποίοι αρθρογραφούν ως editors ή bloggers και συνεπώς η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε ζημία δύναται να επέλθει σε χρήστη/πελάτη ή τρίτο, εξαιτίας ή με αφορμή πληροφορία που λήφθηκε από τα άρθρα αυτά.

– Η εταιρεία επιδεικνύει την προσήκουσα επιμέλεια ώστε οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στο Eshop  καθώς και τα τυχόν αναρτημένα στο Eshop βίντεο να απεικονίζουν κατά το μέτρο του δυνατού την πραγματική κατάσταση των προϊόντων. Σε κάθε περίπτωση, όμως, αποδέχεστε ότι οι τα προϊόντα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες και τα βίντεο μπορεί να αποκλίνουν από την πραγματική κατάσταση, μορφή, μέγεθος, χρωματισμό και εν γένει εικόνα των πωλούμενων προϊόντων από το Eshop. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απόκλισης της φωτογραφικής απεικόνισης του προϊόντος ή της απεικόνισης του σε βίντεο από την πραγματική του εικόνα. Η εταιρεία δεν εγγυάται την ακρίβεια ή αξιοπιστία οποιωνδήποτε πληροφοριών ή περιεχομένου σχετικά με οποιαδήποτε προϊόντα, λογισμικό ή διαφημίσεις περιλαμβάνονται στο Eshop και στο ενημερωτικό μέρος της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και για το περιεχόμενο τρίτων στο οποίο παραπέμπεστε δια μέσου υπερσυνδέσμων  από το Eshop  ή που το Eshop σας παρέχει πρόσβαση.

-Η Εταιρεία καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να σας παραδώσει το προϊόν που παραγγείλατε, το οποίο θα φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες και χωρίς πραγματικά ελαττώματα σύμφωνα με το άρθρο 534 Α.Κ. Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε προϊόν με ελαττώματα ή εάν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως με την εταιρεία ως ακολούθως, ήτοι ……….. ή στο τηλέφωνο  22510….,  προκειμένου να συνεννοηθείτε για το ζήτημα αυτό και να ασκήσετε τυχόν δικαιώματά σας. Σε κάθε περίπτωση επισημαίνεται ότι η περιγραφή των συστατικών των προϊόντων και εν γένει των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στις ενδείξεις επί των προϊόντων, καθώς και οι ημερομηνίες παραγωγής και λήξης αυτών γίνεται από τους ίδιους τους προμηθευτές, τα στοιχεία των οποίων αναγράφονται πάνω στο προϊόν και ότι η Εταιρεία (η οποία συμμετέχει στην αλυσίδα διανομής μόνον ως ενδιάμεσος ή τελικός πωλητής) δεν οφείλει και ούτε είναι σε θέση να ελέγξει ούτε ευθύνεται για την αλήθεια ή την ακρίβεια αυτών.

 1. Οι εγγυήσεις παρέχονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) των προϊόντων με δική τους ευθύνη. Υπογραμμίζεται ότι πέρα από τις παρεχόμενες από τους κατασκευαστές ή τους αντιπροσώπους (εισαγωγείς) εγγυήσεις, η Εταιρεία δεν παρέχει δική της εγγύηση ή επέκταση αυτής. Για τον χρόνο ισχύος της εγγύησης υπό τους όρους που προβλέπονται από τον κάθε κατασκευαστή θα πρέπει να προσκομίζετε και την απόδειξη ή το τιμολόγιο με την ειδική σφραγίδα της επιχείρησης κατά την πώληση του προϊόντος, άλλως δεν είναι εφικτή η παροχή της εγγύησης. Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη σε σχέση με την συμμόρφωση των κατασκευαστών και εισαγωγέων στις υποχρεώσεις τους που τίθενται από το νόμο σε σχέση με τις εγγυήσεις. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος εγγύησης αποδεικνύεται αποκλειστικά και μόνον από την ημερομηνία της απόδειξης αγοράς του προϊόντος ενώ σε περίπτωση απώλειας αυτής δεν είναι δυνατή η επίκληση της εγγύησης. 
 2. Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στο πλαίσιο του τεχνολογικού ελέγχου που πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε οι υπηρεσίες, το περιεχόμενο και οι συναλλαγές να πραγματοποιούνται απρόσκοπτα και χωρίς διακοπή και να διατηρείται το υψηλό επίπεδο ασφαλείας που διαθέτει. Δεν ευθύνεται, όμως, στην περίπτωση που για οιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, διακοπεί η λειτουργία του Eshop ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στην λειτουργία του Eshop καθιστώντας δυσχερή την χρήση του ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτού ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των χρηστών. Επίσης δεν ευθύνεται σε περίπτωση διακοπής πρόσβασης στο Eshop για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής μας, καθώς και για λόγους που οφείλονται σε τεχνική ή άλλη αδυναμία του δικτύου ή σε λόγους ανωτέρας βίας ή σε τυχαία και απρόβλεπτα γεγονότα.

– Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από επίθεση που αφορά άρνηση υπηρεσίας, ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει το υλικό σας, το λογισμικό σας, τα δεδομένα σας ή άλλο ιδιοκτησιακό υλικό λόγω της χρήσης της παρούσας Ιστοσελίδας ή της λήψης οποιουδήποτε υλικού έχει αναρτηθεί στην παρούσα ή σε οποιαδήποτε Ιστοσελίδα συνδεδεμένη με αυτή.

– Το σύνολο του περιεχομένου της Ιστοσελίδας παρέχεται «ως έχει» χωρίς προϋποθέσεις ή άλλες εγγυήσεις για την ακρίβειά του ή για την καταλληλότητα για την χρήση ή για τον σκοπό που προορίζονται τα προς διάθεση προϊόντα. Κατά συνέπεια, η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα γίνεται αποκλειστικά με ευθύνη του επισκέπτη. Επιπροσθέτως των όσων ρητών αναφέρονται στους παρόντες όρους, στο μέγιστο επιτρεπόμενο από το Νόμο βαθμό, η εταιρεία δεν φέρει τυχόν υποχρεώσεις και  εγγυήσεις τις οποίες δεν έχει ρητώς αναλάβει η ίδια.

– Για οποιαδήποτε άλλη τυχόν ζημία που προέρχεται από την χρήση ή την πλοήγηση στο Eshop, η εταιρεία αποποιείται κάθε ευθύνη για αποθετικές, ενδεχόμενες και έμμεσες ζημίες ή για διαφυγόν κέρδος, οι οποίες περιλαμβάνουν απώλεια δεδομένων, διακοπή δραστηριότητας, οποιαδήποτε φύσης ζημία ή για το κόστος αγοράς υποκατάστατων προϊόντων ή κάθε άλλη ζημία, ανεξαρτήτως φύσεως, που θα μπορούσε να προκύψει από τη χρήση των Ιστοτόπων ή/και των Εφαρμογών της ή του περιεχομένου τους ή από την αδυναμία χρήσης των Ιστοτόπων/Εφαρμογών, την αδυναμία συμμετοχής σε ενδεχόμενο διαγωνισμό ή προσφορά ή/και την αδυναμία αγοράς ή αποστολής οποιουδήποτε αντικειμένου ή προϊόντος που σχετίζεται με τους Ιστότοπους και τις Εφαρμογές της ανεξάρτητα από το αν αυτές οι ζημιές ήταν δυνατόν να προβλεφθούν ή προκύπτουν στο πλαίσιο της σύμβασης, της διενέργειας αγοραπωλησίας, από τα προϊόντα που εμφανίζονται στο Eshop ή στο Eshop, εξ αδικοπραξίας ή εξ αμελείας, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία ή με άλλο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως και εφόσον οποιαδήποτε ζημία οφείλεται σε αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας, η τελευταία φέρει ευθύνη μόνον για την κάλυψη τυχόν θετικής ζημίας του ζημιωθέντος που αποδεδειγμένα προέρχεται και σχετίζεται ευθέως με το ζημιογόνο γεγονός και στην υπαίτια πράξη ή παράλειψή της. Σε περίπτωση αμέλειας η οποιαδήποτε ζημία περιορίζεται στο ποσό της αξίας του πωληθέντος προϊόντος. Ομοίως ισχύουν όλοι οι περιορισμοί ευθύνης που αναγράφονται στους παρόντες Όρους χρήσης, τους οποίους αναγνωρίζει και αποδέχεται ο χρήστης της Ιστοσελίδας στο σύνολό τους ως έγκυρους και σύμφωνους προς την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη.

-Παρέχεται σε εσάς ως καταναλωτές μια μη αποκλειστική άδεια πρόσβασης και προσωπικής χρήσης τoυ  Eshop για τους σκοπούς που ειδικότερα αναλύονται στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Η άδεια αυτή δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση άδεια λήψης ή τροποποίησης τoυ Eshop ή οποιουδήποτε μέρους του, η οποία είναι επιτρεπτή μόνο με τη γραπτή άδεια της Εταιρείας. Η άδεια πρόσβασης που παρέχεται σε εσάς δεν επιτρέπει οποιαδήποτε μεταπώληση ή εμπορική χρήση, αναπαραγωγή, δημιουργία αντιγράφων, αντιγραφή, μετάδοση, ανακοίνωση, θέση σε κυκλοφορία, τροποποίηση ή εκχώρηση άδειας ή άλλο τρόπο εκμετάλλευσης τoυ Eshop ή του περιεχομένου του, οποιαδήποτε συλλογή και χρήση οποιωνδήποτε καταλόγων, περιγραφών ή φωτογραφιών προϊόντων, οποιαδήποτε παράγωγη χρήση τoυ Eshop ή του περιεχομένου του, οποιαδήποτε λήψη ή αντιγραφή πληροφοριών λογαριασμών προς όφελος άλλου εμπόρου ή οποιαδήποτε χρήση εργαλείων εξόρυξης δεδομένων, (ro)bot ή παρόμοιων εργαλείων συλλογής και εξαγωγής δεδομένων. Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο χρήση ή άλλου είδους εκμετάλλευσης τoυ Eshop και του περιεχομένου του για επαγγελματικούς ή εμπορικούς σκοπούς. Επιπλέον όλες οι εμπορικές επωνυμίες που εμφανίζονται στo Eshop υπόκεινται δεόντως σε νομική προστασία.

– Απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε πλαίσια ή τεχνικές πλαισίου για να περιβάλλετε οποιοδήποτε εμπορικό σήμα, λογότυπο ή άλλη ιδιοκτησιακή πληροφορία (συμπεριλαμβανομένων εικόνων, κειμένου, διάταξης σελίδας ή μορφής) της εταιρείας και των συνδεδεμένων εταιρειών της χωρίς τη γραπτή συναίνεση τους. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιεσδήποτε «μετα-ετικέτες» ή οποιοδήποτε άλλο «κρυφό κείμενο» με βάση επωνυμίες ή εμπορικά σήματα της εταιρείας ή συνδεδεμένων εταιρειών της χωρίς τη γραπτή τους συγκατάθεση. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης, η άδεια που έχει παραχωρήσει η εταιρεία παύει να ισχύει.

– Υπογραμμίζεται ότι απαγορεύεται η παρεμπόδιση της λειτουργίας της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος και η αντικατάσταση ή τροποποίηση του περιεχομένου της (εικόνες, φωτογραφίες, κείμενα και άλλα). Απαγορεύεται η με οποιονδήποτε τρόπο διάπραξη ή διευκόλυνση αξιοποίνων πράξεων, η μετάδοση ιών, δουρείων ίππων, ιών τύπου worm, λογικών βομβών καθώς και οποιαδήποτε εν γένει ενέργεια μπορεί να οδηγήσει σε μη αποδεκτή ή εκτεταμένη επιβάρυνση της υποδομής ή της λειτουργίας της ιστοσελίδας και του Eshop, ηλεκτρονικού καταστήματος. Πρέπει να τηρείτε τις υποχρεώσεις απορρήτου ενώ πρέπει να απέχετε από οποιαδήποτε χρήση της

ιστοσελίδας με τρόπο χυδαίο, προσβλητικό, παράνομο, άσεμνο, απειλητικό, δυσφημιστικό, ενοχλητικό, διακριτικής μορφής ή διακρίσεων οιουδήποτε είδους ή οποιασδήποτε μορφής απαράδεκτου τρόπου.

– Επιπλέον δεν πρέπει να καταστρέφετε δεδομένα, να προκαλείτε δυσαρέσκεια σε άλλους χρήστες, να παραβιάζετε τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων προσώπων, να αποστέλλετε αυτόκλητο διαφημιστικό ή προωθητικό υλικό, κοινώς γνωστό ως «ανεπιθύμητο» (spam) ή να προσπαθείτε να επηρεάσετε την επίδοση ή λειτουργικότητα οποιωνδήποτε χαρακτηριστικών της Ιστοσελίδας ή χαρακτηριστικών στα οποία αποκτήσατε πρόσβαση μέσω της Ιστοσελίδας. Η παραβίαση αυτής της διάταξης συνιστά ποινικό αδίκημα βάσει της ελληνικής νομοθεσίας. Σας γνωρίζουμε ότι η Εταιρεία θα γνωστοποιήσει οποιαδήποτε τέτοια παραβίαση που τυχόν υποπέσει στην αντίληψή της στις αρμόδιες αρχές. Επιπλέον θα γνωστοποιεί στις Αρχές τυχόν στοιχεία που θα της ζητηθούν σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του νόμου.

–  Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται από εσάς με πλήρη και αποκλειστική σας ευθύνη. Η σύνδεση με τo Eshop γίνεται υπό τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις με δικά σας μέσα και δια μέσου επιλεγμένων από εσάς εταιρειών και παρόχων. 

– Το Eshop συνδέεται μέσω υπερσυνδέσμων (links) με άλλες Ιστοσελίδες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την εταιρεία και το περιεχόμενο τους δεν ελέγχεται από την τελευταία (οι «Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες»). Συνεπώς, η εταιρεία δεν εγγυάται την ορθότητα, τη νομιμότητα, την πληρότητα, την επικαιροποίηση, αλήθεια, ακρίβεια ή ποιότητα του περιεχομένου που αναρτάται στις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες και δεν φέρει ευθύνη για αυτό ή για τυχόν απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί εξαιτίας ή με αφορμή τη χρήση του ή εξαιτίας ή με αφορμή τις πωλήσεις προϊόντων μέσω αυτού. Ομοίως, η εταιρεία δεν δύναται να ελέγξει την συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες και για τον λόγο αυτό δεν φέρει ευθύνη σε σχέση με την συλλογή και επεξεργασία αυτή. Όταν χρησιμοποιείτε τις Συνδεδεμένες Ιστοσελίδες, ισχύουν αντίστοιχα οι Όροι και οι Προϋποθέσεις, καθώς και η Πολιτική Απορρήτου κάθε συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Για οποιοδήποτε θέμα δύναται να προκύψει ενδεικτικά σε σχέση με περιεχόμενο ή με τη χρήση Συνδεδεμένης ιστοσελίδας καλείστε να απευθύνεστε απευθείας στον ιδιοκτήτη ή διαχειριστή της εκάστοτε Συνδεδεμένης ιστοσελίδας. Η εταιρεία σε καμία περίπτωση δεν ενστερνίζεται ή αποδέχεται ή εγκρίνει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των Συνδεδεμένων Ιστοσελίδων, στις οποίες παραπέμπεστε μέσω υπερσυνδέσμων.

– Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης της ιστοσελίδας, ευθύνεται αποκλειστικά για οποιαδήποτε ζημία δύναται να προκληθεί στην Εταιρεία από πλημμελή ή αθέμιτη χρήση της ίδιας της ιστοσελίδας ή των προϊόντων και υπηρεσιών που διατίθενται μέσω αυτής Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, υπερασπιστείτε και απαλλάξετε την Εταιρεία και τα στελέχη, τους υπαλλήλους, αντιπροσώπους και συνεργάτες της από οποιαδήποτε και όλες τις απαιτήσεις τρίτων μερών, ευθύνη, ζημιές ή/και κόστη (συμπεριλαμβανομένων, αλλά χωρίς περιορισμό, αμοιβών νομικών συμβούλων) που προκύπτουν εξαιτίας ή με αφορμή τη χρήση της Ιστοσελίδας από εσάς ή από την παραβίαση εκ μέρους σας των Όρων και Προϋποθέσεων. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να ενημερώσετε αμελλητί την εταιρεία στο 22510….. εφόσον υποπέσει στην αντίληψή σας ή έχετε εύλογες υπόνοιες ή ενδείξεις ότι έχετε κάνει ο ίδιος ή έχει γίνει (ακόμη και εξ αμελείας σας) οποιαδήποτε παράνομη ή αντισυμβατική χρήση της Ιστοσελίδας, προκειμένου η εταιρεία να είναι σε θέση να λάβει τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού της όποιας ζημίας.

– Η σύνδεση στην Ιστοσελίδα μας είναι επιτρεπτή μόνο εφόσον ενεργείτε με δίκαιο και νόμιμο τρόπο και απέχετε από οποιαδήποτε ενέργεια προκαλεί ζημία στην φήμη της Εταιρείας, ή αθέμιτη εκμετάλλευσή της. Επιπλέον απαγορεύεται οποιαδήποτε δημιουργία σύνδεσης που να υπονοεί οποιουδήποτε είδους σχέση με εμάς, ή έγκριση ή υποστήριξη από εμάς όταν δεν υφίσταται. Δεν πρέπει να δημιουργείτε σύνδεση με οποιαδήποτε Ιστοσελίδα δεν είναι υπό την ιδιοκτησία σας. Η παρούσα Ιστοσελίδα δεν επιτρέπεται να τοποθετείται σε πλαίσιο σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, ούτε μπορείτε να δημιουργείτε σύνδεσμο προς οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Ιστοσελίδας πλην της αρχικής σελίδας. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να αφαιρούμε την άδεια σύνδεσης αναιτιολόγητα, αζημίως και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

-Η Ιστοσελίδα σας παρέχει την επιλογή αλληλεπίδρασης με μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κλπ). Αυτά μπορεί να επιτρέπουν την πρόσβαση ή/και σύνδεση στους λογαριασμούς σας στα κοινωνικά δίκτυα. Η εταιρεία δεν διατηρεί υπό τον έλεγχο της τις υπηρεσίες των κοινωνικών δικτύων και τα προφίλ σας σε αυτά. Συνεπώς η εταιρεία δεν μπορεί να θέσει κανόνες για τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας πληροφοριών σε αυτές τις υπηρεσίες ή να αλλάξει τις ρυθμίσεις απορρήτου σας σε αυτές τις υπηρεσίες. Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέτοιο χαρακτηριστικό που διατίθεται στην Ιστοσελίδα μας, συνιστούμε να διαβάσετε όλες τις πολιτικές και τις πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες των αντίστοιχων μέσων κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε καλύτερα αναφορικά με τις πολιτικές απορρήτου τους. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιεσδήποτε ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε παρόχου υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης ή για τη χρήση εκ μέρους σας των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα τους. Για οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει εξαιτίας ή με αφορμή τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο χρήστης πρέπει να απευθύνεται απευθείας σε αυτά και όχι στην εταιρεία.

– Η ιστοσελίδα www.JuneBoutique.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα της Εταιρείας μέσω της οποία λειτουργεί το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο λογισμικό, καθώς και στο περιεχόμενο της Ιστοσελίδας ανήκουν είτε στην Εταιρεία είτε στους νόμιμους δικαιούχους και προστατεύονται από την ισχύουσα νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα. Δεν διαθέτετε καμία άδεια ή συγκατάθεση χρήσης, με κανένα τρόπο, των εμπορικών σημάτων που εμφανίζονται στο Eshop ή των σημάτων που ανήκουν στην Εταιρεία ή σε τρίτα νομικά πρόσωπα (παραγωγούς / προμηθευτές / κατασκευαστές / αντιπροσώπους των προϊόντων που διαθέτει προς πώληση η εταιρεία). Επιπλέον, όλες οι εμπορικές επωνυμίες που εμφανίζονται στο Eshop υπόκεινται δεόντως σε νομική προστασία.

– Η εμφάνιση και προβολή του περιεχομένου του Eshop δεν νοείται ως μεταβίβαση ή/και εκχώρηση άδειας ή/και δικαιώματος χρήσης του. Μπορείτε να αποθηκεύετε, εκτυπώνετε και εμφανίζετε  το διαθέσιμο περιεχόμενο αποκλειστικά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η δημοσίευση, διαχείριση, πώληση διανομή, ολική ή μερική αντιγραφή,  μεταφορά, μεταποίηση, αποθήκευση, αναδημοσίευση, τροποποίηση ή αναπαραγωγή με άλλο τρόπο, η δημιουργία αντιγράφων σε οποιαδήποτε μορφή ή άλλου είδους εκμετάλλευση του Eshop ή οποιουδήποτε μέρους του περιεχομένου ή αντιγράφων του περιεχομένου εμφανίζεται στο Eshop για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό, χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας. Δεν επιτρέπεται, επίσης, η τροποποίηση, μετάφραση, αποσυμπίεση, ανακατασκευή ή δημιουργία παράγωγων έργων με χρήση οποιουδήποτε λογισμικού ή συνοδευτικής τεκμηρίωσης προσφέρει η εταιρεία ή οι πάροχοι άδειας αυτής.

– Οιαδήποτε εμπορικά σήματα/επωνυμίες εμφανίζονται στην παρούσα Ιστοσελίδα τελούν υπό την ιδιοκτησία των αντίστοιχων νομίμων κατόχων και δικαιούχων των εμπορικών σημάτων. Οιαδήποτε αναφορά σε εμπορικό σήμα ή επωνυμία εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για να περιγράψει ή να προσδιορίσει τα πωλούμενα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες. Τέτοιου είδους αναφορά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ή να ερμηνευθεί ως βεβαίωση ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα και οι υπηρεσίες υποστηρίζονται από ή συνδέονται με την Εταιρεία με άλλο τρόπο πέραν τους ανωτέρω αναφερόμενους. Δεν επιτρέπεται να εξάγετε ή/και να επαναχρησιμοποιείτε μέρη του περιεχομένου της Ιστοσελίδας χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση της εταιρείας μας. Συγκεκριμένα, δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε εργαλεία εξόρυξης δεδομένων, (ro)bot ή παρόμοια εργαλεία συλλογής και εξαγωγής δεδομένων για να εξάγετε οποιοδήποτε περιεχόμενο (είτε μία, είτε περισσότερες από μία φορές) ούτε να επαναχρησιμοποιείτε οιαδήποτε ουσιώδη μέρη της παρούσας Ιστοσελίδας, χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή μας.

– Οι παρόντες όροι διέπονται από και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας. Συμφωνείτε με την αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ότι υπάγεστε στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της πόλης της Μυτιλήνης Λέσβου, στην Ελλάδα. 

– Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα :

α) να μεταβάλλει οποτεδήποτε, μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων χρήσης οι οποίες αλλαγές θα ισχύουν από την ανάρτησή τους και θα ενημερωθείτε για τους ισχύοντες όρους κάθε φορά κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας ή/και (κατά την επιλογή της Εταιρείας) με σχετικό μήνυμα κατά την είσοδό σας στο e-shop (όταν απαιτείται) ή στον Λογαριασμό σας -εφόσον έχετε Λογαριασμό ή και με ατομική επικοινωνία στα στοιχεία επαφής σας  

β) να ανανεώσει ή αναβαθμίσει ή περιορίσει μέρος ή το σύνολο του περιεχομένου και των προϊόντων του eshop

γ) να ανανεώσει ή αναβαθμίσει μέρος ή το σύνολο της εξωτερικής εμφάνισης, της δομής ή της σύνθεσης του eshop καθώς και των τεχνικών της προδιαγραφών καθώς επίσης και

δ) να περιορίζει την πρόσβαση στο σύνολο του eshop ή σε μέρος αυτού.

ε) Επίσης η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του επισκέπτη της  Ιστοσελίδας να ματαιώσει, να αναστείλει οριστικά ή προσωρινά ή να τερματίσει τη λειτουργία της.

στ) Υπογραμμίζεται ότι η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τροποποιεί τα παρεχόμενα προς πώληση προϊόντα, να παύει οριστικά ή προσωρινά την πώληση προϊόντων (μερικών ή όλων) συγκεκριμένων ή όλων των προμηθευτών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση του χρήστη. 

η) να τροποποιεί τον τρόπο λειτουργίας του Eshop και τις χρεώσεις, καθώς επίσης και

θ) να αναρτά προσφορές για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ή/και μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων, να προβαίνει σε τακτικές ή έκτακτες εκπτώσεις, να διενεργεί διαγωνισμούς, giveaway, κατά τους οποίους τα προϊόντα αυτά δεν αλλάζονται, ούτε επιστρέφονται στην εταιρεία κ.ο.κ. Σε περίπτωση giveaway ή αποστολή των προϊόντων θα γίνεται δωρεάν με έξοδα αποστολής της εταιρείας.

-Σε περίπτωση που κάποιος όρος της σύμβασης κριθεί ως καταχρηστικός ή ακυρωθεί τούτο δεν συμπαρασύρει και τους λοιπούς όρους της σύμβασης που εξακολουθούν να ισχύουν και να δεσμεύουν τα μέρη. Εάν οποιοδήποτε μέρος των Όρων και Προϋποθέσεων κριθεί άκυρο, ακυρώσιμο ή μη εκτελεστό (συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε διάταξης στην οποία αποκλείουμε την ευθύνη μας απέναντί σας), η εκτελεστότητα οποιουδήποτε άλλου μέρους των Όρων και Προϋποθέσεων δεν θα επηρεαστεί – όλοι οι άλλοι όροι θα παραμείνουν πλήρως σε ισχύ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, εφόσον είναι δυνατό, υπάρχει η δυνατότητα ένας όρος/υπο-όρος ή μέρος ενός όρου/υπο-όρου να ληφθεί υπόψη ξεχωριστά προκειμένου να καταστεί έγκυρο το υπόλοιπο μέρος, ο όρος θα ερμηνεύεται ανάλογα. Διαφορετικά,  τα μέρη συμφωνούν  ότι ο όρος πρέπει να διορθωθεί και θα ερμηνεύεται ώστε να προσεγγίζει όσο το δυνατόν περισσότερο το αρχικό νόημα του όρου/υπο-όρου, σύμφωνα με το νόμο.