Μέθοδοι πληρωμής για αγορές που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

– Με αντικαταβολή μέσω της υπηρεσίας μεταφορών Speedex Courier
– Πιστωτικές / χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες
– Paypal

–Κατάθεση στην τράπεζα

  1. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: IBAN: GR

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης στην τράπεζα σε τραπεζικό λογαριασμό υπό στοιχεία ΜΥΡΣΙΝΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  χρειάζεται να στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης με e-mail στη διεύθυνση info@juneboutique.gr, σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία.

 – Υπενθυμίζουμε ότι για τις τηλεφωνικές παραγγελίες  θα γίνεται τραπεζική κατάθεση του 50% του ποσού έκαστης παραγγελίας σας, ώστε να καταχωρηθεί η παραγγελία σας και να σας αποσταλεί. .

–  Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο διευθέτησης πληρωμών και να προσθέσει ή να τροποποιήσει τις διαδικασίες, χωρίς προειδοποίηση, καθώς θα ενημερώνεστε για τους ισχύοντες κάθε φορά τρόπους πληρωμής από την σχετική ανάρτησή τους στο Eshop πριν από τη σύναψη της εκάστοτε σύμβασης.

Άλλοι τρόποι παραγγελίας

  • Τηλεφωνικά στο 22510 44635, καθημερινά από 09:00 – 14:00
  • Με αποστολή e-mail στο sales@juneboutique.gr

Μέθοδοι πληρωμής για αγορές που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη

– Πιστωτικές / χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες
– Paypal

Πολιτική πληρωμής

Σε περίπτωση που η εταιρεία της κάρτας σας αρνείται ή δεν επιτρέπει την πληρωμή, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή μη παράδοση. Γίνονται δεκτές αιτήσεις και συναλλαγές από όλες τις κάρτες στα πλαίσια του ασφαλούς μηχανισμού του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα επιλέξετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής. Τα προϊόντα παραδίδονται μόνο στον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας ( όχι σε τρίτο πρόσωπο ) με την επίδειξη της κάρτας και της ταυτότητας του. Μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση της συναλλαγής, τα προϊόντα παραμένουν στην ιδιοκτησία του juneboutique.gr.

Παραγγελία Παρακολούθηση & Κατάσταση

Ο αριθμός αποστολής του πακέτου σας επισυνάπτεται στο email που θα λάβετε μόλις το δέμα σας αποχωρήσει από την έδρα μας.

Πληροφορίες Αποστολής

Οι αποστολές γίνονται καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή εκτός αργιών.

Από την στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier ή μεταφορική παραλαμβάνει κάθε πακέτο το June boutique δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να λάβουν χώρα μέχρι την παράδοση του πακέτου στον τελικό παραλήπτη (Απεργίες, ανωτέρα βία κλπ).

Ο αριθμός αποστολής που αναγράφεται στο σχετικό παραστατικό της συνεργαζόμενης εταιρείας courier γίνεται γνωστός στον πελάτη (μέσω email ή SMS) λίγη ώρα μετά την παραλαβή του πακέτου από τον υπάλληλο της συνεργαζόμενης εταιρείας courier πράγμα που αποδεικνύει την έγκαιρη εκτέλεση της παραγγελίας από μέρους μας. Για τους παραπάνω λόγους, το June boutique δεσμεύεται αποκλειστικά και μόνο για την έγκαιρη αποστολή των δεμάτων και όχι για τον τελικό χρόνο παράδοσης του πακέτου από την εκάστοτε εταιρεία courier.

Τα εμπορεύματα μετά την αποστολή τους από την εταιρία μας, ταξιδεύουν αποκλειστικά και μόνο με ευθύνη του πελάτη. Το παραπάνω σημαίνει ότι ο πελάτης δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνει δέμα από τη μεταφορική το οποίο έχει εμφανείς εξωτερικές φθορές λόγω της μεταφοράς.

Αν επιθυμείτε μπορεί να γίνει εκτέλεση της παραγγελιάς με αποστολή προϊόντων στον χώρο σας μέσω εταιρίας Courier ή Μεταφορικής. Οι εταιρεία courier με την οποία συνεργάζεται το June boutique είναι η Speedex Courier.

Κόστος μεταφορικών

Το κόστος μεταφορικών είναι ως εξής:

  • Τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν (Έξοδα υπηρεσίας courier και αντικαταβολής) για αγορές άνω των 100€ εντός Ελλάδας
  • Κόστος μεταφορικων κάτω των 100€ : 4€ με Speedex courier
  • Κόστος αντικαταβολή για Ελλάδα : 2,50€ με Speedex Courier
  • Κόστος αντικαταβολή για Κύπρο : 5€ με Speedex Courier
  • Παραγγελίες προς το εξωτερικό έχουν διαφορετικά μεταφορικά ανάλογα τον προορισμό.

Υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν συνεννόησης, να γίνει αποστολή εμπορευμάτων με οποιονδήποτε μεταφορέα επιλέξει ο Πελάτης, με το κόστος των μεταφορικών να βαρύνει αποκλειστικά τον ίδιο.

Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις  και το Σάββατο στις , εξαιρουμένων των αργιών. Αν κάποια παραγγελία τοποθετηθεί μετά την παραπάνω ώρα αποστολής, εκτελείται την επομένη εργάσιμη ημέρα.

Για όσες παραγγελίες τοποθετούνται με τρόπο πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα», η αποστολή πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων του κατόχου της κάρτας. Η διάρκεια του ελέγχου μπορεί να ξεπεράσει τις 24 ώρες.

Περιοχές όπου θεωρούνται δυσπρόσιτες από τις μεταφορικές εταιρείες, η αποστολή/παράδοση θα γίνεται, στο κοντινότερο προς εσάς κατάστημα.

Το June boutique διατηρεί το δικαίωμα άρνησης αποστολής με αντικαταβολή. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για αποστολές με courier.